Litt om meg

Velkommen til hjemmesiden vår

Jeg er født en julidag i 1958 i Nord.Norge og oppvokst i Steinkjer.
Faget kunstterapi har vært min store interesse og lidenskap siden jeg startet på utdannelsen for 17år siden.


Jeg mener vi alle har et stort kreativt utviklingspotensiale. Ved hjelp av kunstterapeutiske metoder kan vi åpne opp til ukjente, ubrukte og spennende rom i vår egen psyke..

Har de siste 17 årene tilegnet meg en bred fagkunnskap og praksis innen Jungiansk drømmetydning. hvor arketyper og symboler står sentralt.Jeg har også fokus på farger,chakra, meditasjon og oppmerksomhetstrening.

Min interesse for mystikk, symboler og åndelighet førte meg for 25 år siden til rike og varierte kilder innenfor Tarot. Kortene inneholder mange lag av symbolsk betydning som jeg velger å tolke ut fra et Jungiansk perspektiv. (Jung anvendte Tarotkort) Kortene fra den Store arkana kan oppfattes  som en del av arketypene. I likhet med drømmene gir de oss beskjed fra det ubevisste.

Utover dette er jeg i besittelse av en utviklet intuisjon som jeg tar i bruk for å støtte den terapeutiske prosessen og, i den analytiske delen. 
Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.11 | 22:33

Så spennende Astrid! Flott side. Blir spennende å følge med. Klem

...
26.11 | 21:45

Dette blir spennende og lærerikt kurs gleder meg til å jobbe kunstterapeutisk
klem fra Anita

...
24.02 | 00:23

Takk skal du ha May Britt. Det var fint å høre at du likte siden :) Og livet er jo så spennende når vi dykker dypere inn i livets mysterier..

...
13.02 | 14:44

Flott side Astrid og spennende vinkel til Livet!

...
Du liker denne siden